Teipit, tulosteet, esitteiden painatus, tekstiilitulostus, yrityslahjat ja kaikki muut mainostuotteet laadukkaasti Kemijärveltä

Ota yhteyttä

Teipit, tulosteet, esitteiden painatus, tekstiilitulostus, yrityslahjat ja kaikki muut mainontaan liittyvät tuotteet laadukkaasti Kemijärveltä

Ota yhteyttä

Teipit, tulosteet, esitteiden painatus, tekstiilitulostus, yrityslahjat ja kaikki muut mainontaan liittyvät tuotteet laadukkaasti Kemijärveltä

Ota yhteyttä

Mainosvaltti Niemistö Oy Kemijärveltä toteuttaa mainostuotteiden valmistuksen, tekstiilipainatuksen ja muut mainonnan palvelut Itä-Lapin ja Lapin alueella. Saat meiltä korkealaatuiset tuotteet mitä erilaisimpiin tarpeisiin nopeallakin aikataululla! Toimitamme nopeasti, luotettavasti ja laadukkaasti kaikkea, mitä mainostamiseen tarvitaan.

Tuotteet

Tuotevalikoimamme kattaa monipuolisesti kaiken mainonnan tarpeisiin tarroista ja teippauksista painotuotteisiin, tekstiileihin ja liikelahjoihin.

Lue lisää tuotteistamme

Mainostekstiilit ja kuvastot

Myymme useiden korkealaatuisten vaatemerkkien tekstiilejä sekä liikelahjaksi sopivia tuotteita. Voit tutustua tuotekuvastoihin ja valita omasi!

Tutustu tekstiilimerkkeihin ja kuvastoihin

Yhteystiedot

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Laadukkaat mainostuotteet

Mainosmateriaalien laatu vaikuttaa usein suoraan asiakkaidesi käsitykseen organisaatiostasi. Ikkuna- ja autoteippaukset, ulkomainokset sekä mainostekstiilit ja -tulosteet edustavat yritystäsi ja tuovat sille näkyvyyttä. Esite, käyntikortti tai liikelahja saattaa olla ainoa konkreettinen tuote, jonka asiakas saa organisaatioltasi alati digitalisoituvassa maailmassa. Siksi panostus laadukkaisiin materiaaleihin ja ammattitaitoiseen työhön kannattaa! 

Vuonna 1989 perustettu Mainosvaltti Niemistö tarjoaa korkealaatuiset mainostuotteet sisä- ja ulkokäyttöön. Erotu eduksesi – valitse palvelumme!

Ota yhteyttä

Useita hyviä syitä valita Mainosvaltti Niemistö Oy

Nopea

Toimitamme mainostuotteet tarvittaessa nopeallakin aikataululla Kemijärven, Itä-Lapin ja muun Lapin alueelle.

Luotettava

Palvelemme sinua ehdottoman luotettavasti. Saat meiltä sitä, mitä tilaat, yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti!

Laadukas

Mainosmateriaalimme ovat laadukkaita. Tulostamme hyvää jälkeä tekevillä, moderneilla tulostimilla ja vahvalla asiantuntemuksella.

Monipuolinen valikoima mainostuotteita

Mainostuotteet muuttavat muotoaan ajassa. Perinteiset tarrat ja ikkunateippaukset saavat rinnalleen uudenlaisia mainosmateriaaleja. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaan kokemukseen perustuvaa, asiantuntevaa palvelua mainostuotteiden valinnassa ja valmistuksessa – ja samalla ymmärryksen alan viimeisimmistä trendeistä. Saat meiltä niin perinteiset printtituotteet ja tekstiilipainatukset kuin myös uudemmat mainosalan tuotteet. Konekantamme on monipuolinen, joten pystymme vastaamaan mainonnan tarpeisiisi erittäin kattavasti. 

Etsitkö sopivaa tapaa saada asiakkaidesi huomio? Yrityksemme osaava henkilökunta auttaa sinua mielellään!

Kysy lisää tuotteistamme

Paljon erilaisia liikelahjoja

Haluatko muistaa yhteistyökumppaneitasi tai työntekijöitäsi? Me autamme sinua jättämään sopivan muistijäljen! Valikoimistamme löytyvät erilaiset tekstiilit, joihin teemme sopivat painatukset esimerkiksi organisaatiosi visuaalista ilmettä noudattaen. Myymme myös muunlaisia liikelahjoja, kuten kasseja, laukkuja, juomapulloja ja kyniä, joita hankimme hyväksi havaitsemiltamme toimittajilta. Tutustu valikoimaan ja pyydä tarvittaessa apua sopivien tuotteiden ja painatusten valinnassa.

Tutustu liikelahjoihin ja vaatteisiin